-->
Welcome to my blog. Enjoy your reading ya!
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon

Giveaway LuvBunny House

Assalammualaikum W.B.T.

LuvBunnyHouse buad GiveAway(GA) lah  . so , tanpa berfikir panjang dengan sepantas kilat nyer , Syira nak join .. (walau dah terlambat) :D

Syarat Nak Join

1) Mempunyai alamat di Malaysia 

2) Follow blog LuvBunny dan Cik Bunny. 

3) Like Fanpage Penaja. 

4) Post entri dengan tajuk "Giveaway LuvBunny House" , letak banner blog dan linkkan ke entri ni. 

5) Tag kalo nak tag. 

6) letak URL entri korang ke entri ni. kalo kat tempat lain Cik Bunny tak terima =p



 BANNER GA LUV BUNNY HOUSE


nOTAkERING : Tuah ayam nampak dikaki , Tuah manusia menang GA LUVBUNNYHOUSE 



JANGAN LUPA LIKE DAN COMMENT SEKALI YEA :)

Mila's Chocolate Giveaway 2011

Assalamualaikum. 
Give away lagi. Syira pantang tengok Give away nie , mesti nak join punya..

apa-2 pun ,

SAYA NAK MENANG COKLAT !!!



JANGAN LUPA LIKE DAN COMMENT SEKALI YEA :)

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Assalammualaikum W.B.T ..

Syira nak join giveaway by Cik Lulu Caldina . Cik Lulu nak bagi keychain Angry Birds !
Syira mmg minat giler ngn Angry Birds nie . 




Apa yang perlu dilakukan untuk memiliki keychain ni?
  1. Ambik banner kat atas, beserta link dan buat entri dengan tajuk
    "Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"
  2. Dah siap, tinggalkan URL link entri kat ruangan komen.
  3. Tarikh Tutup : 18 Oktober 2011.. 2 Petang.


NotaKering : Hope Syira jadi orang bertuah untuk menang keychain nie 

JANGAN LUPA LIKE DAN COMMENT SEKALI YEA :)

❤✿Saya Punya Impian✿❤-CONTEST

Assalammualaikum W.B.T .

Hello , Syira nak join contest pulak nie.  Contest "SAYA PUNYA IMPIAN".

Impian saya adalah ..
Eh2 , sekejap ! mari Syira terangkan dulu serba sedikit pasal contest nie ..

BISMILLAH

1. Contest ini telah dibuat oleh "BLOG AKU KAN"
2. Syarat-syarat nak join contest ni :

Cara dia senang jeh!
1. Buat tajuk Entry "Saya Punya Impian.." 
2. Buatlah entry macam mana sekali pun,Nak buat macam karangan budak tadika pun tak apa, nak buat entry macam orang educated pun tak apa.  It's up to U.
3. Tak payah nak letak banner ape2, cume kena bagitau contest dari sape and letak link ke contest ni sahaja.
4. Tak payah follow pun tak pe, tak payah nak tag-tag kawan.
5. Dah siap, letak link entry tu kat entry contest ni.
6. Tarikh tutup contest, 25hb Sept 2011.
7. Pemenang akan diumumkan di blog ni pada 1hb Oktober 2011.
8. Entry akan dinilai berdasarkan cerita yang logik dan menarik.

Hadiah dia : Terbaikk . (nak tahu kena join)

Okay , nie impian Cik Syira


Impian #1: Menjadi Pakar dalam bidang Forensik 

Amboihh . Pakar Forensik yea.. Sejak umur Syira 12 tahun lagi , Syira mmg minat dengan Forensik .
So , masa tingkatan 4 Syira ambil SAINS TULEN . Amin . keputusan SPM Syira sangat memuaskan .
Dan sekarang Syira sambung belajar lagi dalam bidang Makmal Sains Perubatan . InsyaAllah , ada rezeki , Syira akan sambung ke peringkat lebih tinggi dan mencari banyak pengalaman untuk menjadi Pakar Forensik .. Yeaaaahhh !!! (semangat ni)

Impian #2: Membina rumah Anak2 Yatim dan Orang Tua

Bila dah berjaya dan duit berkepul2 (amboi , dah perasan latu) , Syira nak bina rumah untuk anak2 yatim dan orang2 tua . Then rumah tu mestilah selesa dan dipenuhi kelengkapan untuk mereka terutama sekali pakar2 yang boleh menjaga mereka sebaik-baik nyer. Aminn~ (semoga impian tercapai)

Impian #3: Bawa family pergi menunaikan Haji 

Nie impian paling terpenting . Syira teringin bawa ayah, mama, nenek dan adik2 pergi menunaikan Haji dan Umrah (banyak duit Syira kann time tu) . Yelaa . Syira nak membalas segala jasa dorang yang selama ini snggup besusah demi Syira . Semoga Tuhan beri kesempatan pada Syira untuk membahagiakan family2 Syira . Family Syira adalah nyawa Syira . Tanpa mereka , Syira mungkin xkan ade sampai tahap ini . sob , sob ..(tahap diploma je)

Impian #4: Berkahwin dan mempunyai 3 orang anak 

 Amboih . 3 orang jew ke Cik Syira . Yelaa , taknak banyak2 . Syira bukan nyer robot pengeluar anak kan . ahahaha .. susah jaga anak banyak2 nie . macam2 kerenah . tapi senang cerita "ADA JODOH , ADA REZAKI , KAHWINLAH CIK SYIRA NANTI" (nanti Syira ajak sumer ahli blogg

NotaKering : Impian nak MENANG HADIAH UTAMA CONTEST  nie.. muahahahaha



JANGAN LUPA LIKE DAN COMMENT SEKALI YEA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...