-->
Welcome to my blog. Enjoy your reading ya!
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon

❤ ✿Contest Gambar Saya Hot ✿❤

Assalamualaikum .
(jawab..  jawabb .. xjawab dosa )

Tadi tengah usha-2 link kat Perempuan Blogger ..
lepas tu , ternampak lha satu link berkenaan satu contest ..
tangan pun gatal-2 laa usha link tersebut dan hati pun berkata join lha contest nieyh ..
muahahaha .. so , syiraa join jugakk ..

contest dibuad oleh cik Atie  bersempena buffday dye yang ke - **
"Contest Gambar Saya Hot"

SYARAT-SYARAT :
1. Terbuka untuk semua lapisan umur *bukan blogger pun boleh
2. Kategori :: perempuan/lelaki/couple/group
3. Buat satu entry 'Contest Gambar Saya Hot' link ke blog nie
4. Gambar-gambar peserta akan diupload di SINI
5. Pemenang akan dibuat mengikut jumlah 'like' dan kualiti gambar *like banyak tak bererti boleh menang
6. DILARANG membuat event di FB untuk like gambar
7. 5 pemenang akan dipilih bagi setiap kategori
8. Tarikh tutup :: 20 oktober 2011
tue ja syarat dia

kalau berminat boleh post gambar dekat PAGE aku atau pm FB
sertakan nama FB dan tempat tinggal
contest akan terbatal jika kurang dari 10 peserta

0kayhh guys .. nie pixa yang syira pertandingkan :)

HOT kann ? (perasan sekejap )

Nama model : Nur Atikah (juz cll her ES)
Umur : 21 tahun
Lokasi : KTV bukit bintang 

so mintak jasa baik korang untuk LIKE pix nie .. senang sahaja cara nyer ..

STEP 1 : 
LIKE PAGE BLOG NYAMUK TERBANG <CLICK SINI> 

STEP 2 :
LIKE PICTURE INI <CLICK SINI>





JANGAN LUPA LIKE DAN COMMENT SEKALI YEA :)

3 0000 KOMEN SI CHOMEL:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...