-->
Welcome to my blog. Enjoy your reading ya!
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon

Perkara pernah/mesti/selalu berlaku (HOT)

Assalammualaikum .. heyheyhey ! 

Entry ini sesuai untuk semua golongan kanak2, dewasa dan orang tua. (Espcially GIRLS)
(Aishh ~ yang tak suka membaca , boleh laa jugak baca entry niey ..)

Okay, back to topic.. PERKARA PERNAH/MESTI/SELALU BERLAKU..

Hah ! Tipulah kalau korang2 tak penah terjadi kan . Apa ?? Jadi apa ek ? Jum-jum . Kita tengok siapa yang kena . Muahahahaha (evil laugh)

1. KENTUT SENYAP TIME TENGAH TUNGGU BAS KAT BUSSTOP

Huhu ~ Jangan cakap korang tak pernah buat okay. Lepas kentut, mesti korang blahh pergi ke tempat lain kan kann ?? Amboi , senyap2 je kentut ! Nasib lah kalau tak ada bau .. Kalau berbau ???

2. TERSENDAWA KUAT-2 SEMASA DALAM SESUATU MAJLIS

Malu giler kut bila benda macam ni terjadi. If kentut tu , boleh laa cover2 lagi kann .. Bila sendawa , macam mana nak cover . Lagi kalau sendawa sampai menggegar satu MAJLIS (tipulah tu kan) ahahaha .. Apa pun tak boleh.

3. TERJELEPOK(Jatuh) DI DEPAN ORANG RAMAI

Tengah2 korang berjalan sambil control ayu/macho, tetiba korang terjatuh SOPAN ditengah2 orang ramai. Ya Allah. Malu sangat2 kankan ? Aishh ~ Lagi2 baju korang terkoyak ke, tumit kasut korang tercabut ke .. Tak dapat dibayangkan~

4. TERSALAH PEGANG TANGAN

Tengah korang syok2 berjalan bersama kawan/adik/girlfriend/boyfriend/suamiisteri , korang pun tanpa pandang ke belakang terus memegang TANGAN seseorang. Bila korang menoleh, tangan yang korang pegang tu bukan tangan orang yang korang kenali. ohh TIDAK ~ malu kutt .. muahahahaha .. If dapat orang yang hensem/cantik , tapela lagi kann .. 


Huh ! Mesti semua perkara pernah jadi kat anda dan anda sekalian kan. Tak baik tipu diri sendiri.. Apa ? Ada lagi perkara yang memalukan korang ? Jum lah share2 story. 


p/s: Semua yang dinyatakan di atas adalah berdasarkan pengalaman diri sendiri. Tiada kena mengena dengan orang lain yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia


JANGAN LUPA LIKE DAN COMMENT SEKALI YEA :)

0 0000 KOMEN SI CHOMEL:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...